Apartamente Premiere Residence

Proiectul Premiere Residence T7 este format dintr-un bloc de locuinte cu Subsol+Parter+6 Etaje fiind compus din 42 de apartamente, cu 1, 2 si 3 camere ce beneficiază de boxe de depozitare la subsol, dar și locuri de parcare subterane sau supraterane.

Apartamentele sunt gândite pragmatic și beneficiază de spații largi, generoase, compartimentate pe structura decomandată, acestea fiind proiectate să ofere maximum de funcționalitate și confort.

Proiectul dispune de 25 de garsoniere cu 5 variante de structură. Fiecare versiune beneficiază de o suprafață generoasă și o compartimentare funcțională garsonierele Premiere Residence fiind complet decomandate. Garsoniera este ideală pentru aceia care își doresc o investiție pentru viitor, cei aflați la început de drum sau cei care au nevoie de un spatiu generos dar nu vor mai multe camere.
*Suprafețe utile : între 42,13 mp - 46,11 mp

Apartamentul cu 2 camere are o structura complet decomandată și beneficiază de suprafețe generoase compartimentate pragmatic și funcțional. Vine în mai multe variante de structură, fiind ideal familiile tinere sau pentru cei care doresc să facă o investiție pentru viitor.
*Suprafețe utile: între 55 și 66 mp

Apartamentul cu 3 camere are o structura decomandată fiind împarțit pragmatic și funcțional. Beneficiază de spații generoase, 2 grupuri sanitare dar și de geamuri largi ce lasă lumina naturală să patrundâ. Fie ca e mare sau mică, familia ta se va bucura din plin de confortul oferit de apartametnul cu 3 camere.
*Suprafață utilă: 80,93 mp

Ultimul nivel al cladirii este compus în totalitate din apartamente de tip Penthouse, acestea fiind apartamentele vedată ale proiectului. Caracterisicile generale ale acestor apartamente sunt faptul că beneficiază de suprafețe ample, generoase, compartimentate paragmatic și funcțional. Totodată terasele generoase ale acestor apartamente îți oferă opotunitatea de a-ți petrece timpul în afara apartamentului, bucurându-te totodată de intimitate și confort.

TOP Call Now Button