APARTAMENTE PREMIERE RESIDENCE VITALIS

Premiere Residence Vitalis propune un ansambu de apartamente noi destinat oamenilor ce își doresc un stil de viață modern și activ și care își caută o locuință cu spații generoase, o locuință funcțională, cu finisaje și dotări de calitate.

Apartamentele sunt gândite pragmatic și beneficiază de spații largi, generoase, compartimentate pe structura decomandată, acestea fiind proiectate să ofere maximum de funcționalitate și confort.

ALEGE CE ȚI SE POTRIVEȘTE!

Proiectul dispune de 20 de garsoniere cu diferite variante de compartimentare. Fiecare versiune beneficiază de o suprafață generoasă și o compartimentare funcțională garsonierele Premiere Residence fiind complet decomandate. Garsoniera este ideală pentru aceia care își doresc o investiție pentru viitor, cei aflați la început de drum sau cei care au nevoie de un spatiu generos dar nu vor mai multe camere.
*Suprafețe utile : între 36,75 mp - 47,90 mp

Premiere Residence oferă mai multe variante si structuri de 2 camere, fiind disponibile 22 de apartamente. Acestea au o structura fie complet decomandată fie open space și beneficiază de suprafețe generoase compartimentate pragmatic și funcțional. Apartamentele cu 2 camere sunt ideale pentru familiile tinere, cei care au nevoie de o camera în plus, sau pentru cei care doresc să facă o investiție pentru viitor.
*Suprafețe utile: între 49,64 - 77,44 mp

Premiere Residence oferă un numar de 5 apartamente cu 3 camere. Acestea au o structura decomandată, fiind împarțite pragmatic și funcțional, astfel încât să te bucuri de maximul de confort. Beneficiază de spații generoase, 2 grupuri sanitare, spații de depozitate dar și de geamuri largi ce lasă lumina naturală să patrundă. Fie ca e mare sau mică, familia ta se va bucura din plin de confortul oferit de apartamentul cu 3 camere.
*Suprafață utilă: între 69,48 mp - 78,83 mp

Programează o vizită sau solicită mai multe informații la:

0727.701.202

ramona.vacaru@kw.ro

Cafeaua e din partea casei la biroul nostru din

Brașov, Bdul. Griviței nr. 72

SAU LASA-NE UN MESAJ

TOP Call Now Button